Hodnocení obchodu

5,0 108 hodnocení
5
107x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Martin | 17.5.2024
Zrovna dnes začínám tak jsem moc zvědav podle toho co jsem si různě na internetu pročetl recenze snad na všech stránkách tak to bude super produkt .
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 20.5.2024
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
MJ Avatar autora Martina Janáčková | 15.5.2024
Dostala jsem doporučení od kamarádky a tak jsem objednala
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 16.5.2024
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
LM Avatar autora Lydie Mátlová | 12.5.2024
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 12.5.2024
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
D Avatar autora Dagmar | 9.5.2024
Nějakou dobu uvažuji o užívání kolagenu, padají mně vlasy a nehty se štěpí a lámou. Ale jaký zvolit? Dělám si takový menší průzkum a zaujala mě vaše nabídka, a po pročítání recenzí, spokojenost zákazníků, asi s velkou jistotou objednám u vás 😊 Tak jsem zvědavá na výsledky, pak vám dám vědět 😊
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 10.5.2024
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
OB Avatar autora Olga Berková | 23.4.2024
Ano jsem, zatim beru dva měsíce a na cestě mám 3. baleni...Těším se na svůj drink každý den🥰
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 25.4.2024
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
B Avatar autora Bušková | 18.4.2024
velmi,doporuceno prateli,jiz uzivaji.
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 19.4.2024
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
MW Avatar autora Martina Walková | 6.4.2024
Kolagen užívám třetí měsíc. Začala jsem jej užívat z důvodu bolesti kyčle, již po měsíci užívání pociťuji změnu, kdy bolest ustoupila. Jako bonus beru to, že se mi prohustili vlasy a zlepšila pružnost pěti. Líbí se mi, že nemusím myslet na objednávku, když už mi kolagen dochází a přijde mi každý měsíc automaticky.
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 8.4.2024
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
H Avatar autora Hana | 16.3.2024
Uvažuji o koupi, protože tento je na vlasy, kůži, nehty a zároveň klouby, což jiné nekombinují.
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 20.3.2024
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
MR Avatar autora Marie Rumplíková | 14.3.2024
Užívám dlohoudobě a mohu potvrdit zlepšení pleti, kvality vlasů a nehtů. A chutná mi :)
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 15.3.2024
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
P Avatar autora Pávička | 13.3.2024
Jsem spokojená, vyzkoušela jsem několik produktů.Za mě je tento super!!
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 13.3.2024
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
DK Avatar autora Drahomíra Kadlecová | 10.3.2024
Užívám od listopadu a až teď můžu potvrdit zlepšení hlavně pletí a pevnost nehtů, výborná chuť,za super cenu výborná kvalita
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 10.3.2024
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
Y Avatar autora Yvetta | 9.3.2024
Používám opakovaně, viditelné zlepšení pleti i vlasů.
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 10.3.2024
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
OJ Avatar autora Olga Juranová | 16.2.2024
Dobrý den, po všech těch recenzích asi také objednám. Potřebuji trochu vypnout pleť a dost mi padají vlasy, tak doufám, že zabere.😄
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 19.2.2024
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
LB Avatar autora Lenka Bušinová | 10.2.2024
Velká spokojenost, chce to čas a pravidelnost! Výsledky? Silnější nehty, vlasy a pevnější pleť. Doporučuji👍❤️
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 12.2.2024
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
JK Avatar autora Jitka Kačenová | 9.2.2024
Opravdu cca po 2 týdnech užívání byly znát změny.. Lepsi pleť ,nehty i vlasy.Jen by to nemuselo být slazené a s příchutí..Kdyby to nebylo..nevadilo by to..Ale brzy objednám znovu.Spokojenost.
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 12.2.2024
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
JM Avatar autora Jana Makytová | 7.2.2024
Colagen jsem začala užívat primárně pro zlepšení pleti. Již po 1. měsíci mi porůstají nové vlasy ( a to jich mám na rozdávání ☺️). Pleť je úplně jiná, než na startu. I mé okolí si všimlo změny. Mohu jenom doporučit
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 7.2.2024
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
LD Avatar autora Lenka Dobiášová | 8.1.2024
Colagen užívám 3 měsíce. Vlády už tolik nespadají jako před tím a dokonce podrůstají.. K tomu je zapotřebí samozřejmě vyvážená strava a pitný režim ..
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 10.1.2024
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
ZK Avatar autora Zdenka Kovaříková | 3.1.2024
Jsem spokojená, produkt přišel na třetí den 😊
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 5.1.2024
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
KB Avatar autora Kristýna Burešová | 31.12.2023
Kolagen jsem si objednala kvůli nadměrnému vypadávání vlasů. Které díky užívání kolagenu přestalo. A začali růst nové vlasy. Orca Collagen doporučuji.
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 1.1.2024
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
MM Avatar autora Martina Matějíčková | 20.12.2023
Kolagen užívám několik měsíců, jsem spokojena, je vidět zlepšení pleti, vlasy zatím ne.
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 22.12.2023
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)