Hodnocení obchodu

5,0 65 hodnocení
5
65x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PP Avatar autora Pokludová Petra | 24.3.2023
Dostala jsem od dcery,doufám že budu spokojená a budu odebírat pravidelně..
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 27.3.2023
Děkujeme a do mailu zasíláme slevový kód na příští nákup. :)
A Avatar autora Andrea | 23.3.2023
Top produkt! Po měsíci užívání viditelné výsledky.
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 27.3.2023
Děkujeme a do mailu zasíláme slevový kód na příští nákup. :)
M Avatar autora Monika | 15.3.2023
Dnes jsem si vyzvedla své první balení, objednala jsem si členství a už se těším na výsledky. Nápoj mi chutnal a lehce se rozpustil.
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 18.3.2023
Děkujeme a do mailu zasíláme slevový kód na příští nákup. :)
A Avatar autora Andrea | 11.3.2023
Collagen mi velmi chutná, vidím výsledky na pleti i nehtech, cena v pohodě, za mě super doporučuji.
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 12.3.2023
Děkujeme a do mailu zasíláme slevový kód na příští nákup. :)
E Avatar autora Eva | 8.3.2023
Dnes mi přišlo první balení. Příjemná chuť bez rybího “ocásku” a zbytečného přeslazení. Poměrně dobře se prášek rozpustil. Vzhledem k tomu, že mám pleť, vlasy a hlavně nehty ve špatném stavu, doufám ve zlepšení - dám vědět ????
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 8.3.2023
Děkujeme a do mailu zasíláme slevový kód na příští nákup. :)
V Avatar autora Vendula | 4.3.2023
Collagen jsem dostala jako dárek.Po užívání vidím viditelné změny na nehtech a vlasech.Určite doporučuji
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 5.3.2023
Děkujeme a do mailu zasíláme slevový kód na příští nákup. :)
IK Avatar autora Iveta Kučerova | 2.3.2023
S produktem jsem velice spokojená, Příjemná chuť a viditelné výsledky hlavně na vlasech a nehtech. .Po využití zakoupim další balení..Doporučila jsem i kamarádce.
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 2.3.2023
Děkujeme a do mailu zasíláme slevový kód na příští nákup. :)
J Avatar autora Jana | 5.2.2023
Dostala jsem doporučení na tento produkt, je rychle ucinny a jednoduche pouziti....
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 6.2.2023
Děkujeme a do mailu zasíláme slevový kód na příští nákup :)
S Avatar autora Simona | 4.2.2023
Kolagen jsem dostala od manžela k svátku a musím jen kladně hodnotit, vlasy,pleť i nehty jsou úplně o něčem jiném. Určitě objednám další balení.
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 4.2.2023
Děkujeme a do mailu zasíláme slevový kód na příští nákup :)
Avatar autora | 24.1.2023
Kolagen jsem dostala na Vánoce, určitě si koupím další, doporučuji ....
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 25.1.2023
Děkujeme a do mailu zasíláme slevový kód na příští nákup. :)
S Avatar autora Světlana | 24.1.2023
Tak jsem dnes collagen vyzkoušela, chutná moc dobře, na rozdíl od jiných co jsem měla před tím, byli moc sladké.
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 25.1.2023
Děkujeme a do mailu zasíláme slevový kód na příští nákup. :)
ŽV Avatar autora Žaneta Valentová | 18.1.2023
Nehodnotím obchod, ale přípravek. tento kolagen jsem dostala jako dárek k narozeninám v září a jsem zatím velice spokojená. Je mi 49 a na pleti jsem změnu skutečně zaznamenala. Pokud se mi zlepší i padání vlasů budu nejspokojenější. Obchod ohodnotím hned jakmile dokončím svůj nákup - rovnou 3 balení - a přijde mi domů zboží.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 18.1.2023
Děkujeme a do mailu zasíláme slevový kód na příští nákup. :)
L Avatar autora Lucie | 14.1.2023
Kolagen se hezky rozpouští a má příjemnou chuť... Za mě je to super????
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 14.1.2023
Děkujeme a do mailu zasíláme slevový kód na příští nákup. :)
N Avatar autora Nada | 9.1.2023
Moc spokojená
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 14.1.2023
Děkujeme a do mailu zasíláme slevový kód na příští nákup. :)
P Avatar autora Petra P. | 8.1.2023
Dostala jsem zboží jako dárek a zpočátku byla nedůvěřivá, ale již po 14dnech se začaly objevovat první změny na mé pleti(55let) a zlepšila se pevnost vlasů. Rozhodně budu pokračovat, zboží si tentokrát sama zakpupim a budu sledovat další účinky, které jsou oproti jiným přípravku skutečně nepřehlédnutelné. Doporučuji
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 14.1.2023
Děkujeme a do mailu zasíláme slevový kód na příští nákup. :)
MR Avatar autora Martina Rajdlová | 6.1.2023
Přípravek mi darovala prvně dcerka a moje pleť se zlepšila už po prvním balení, Mám z toho radost. Užití je velmi pohodlné, lze využít coby nápoj o svačince v zaměstnání. Uvažují o opakovaném nákupu.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 14.1.2023
Děkujeme a do mailu zasíláme slevový kód na příští nákup. :)
I Avatar autora Irena | 10.12.2022
S tímto produktem jsem velmi spokojená, užívám již asi půl roku. Začala jsem užívat na pleť, nehty a mohu dát jen kladné hodnocení. Ustala i bolest kloubů, Což u jiných produktů, po stejné době užívání nedošlo. Doporučuji.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 2.1.2023
Děkujeme a do mailu zasíláme slevový kód na příští nákup. :)
I Avatar autora Ivana | 20.9.2022
Přípravek je překvapivě velmi chutný, takže na něj ráno nikdy nezapomenu. Užívám jej pátý týden a pozoruji lepší hydrataci pokožky (pleť, ale např. i hřbety rukou), mám pevnější vlasy i nehty. Jsem velice spokojená.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 2.1.2023
Děkujeme a do mailu zasíláme slevový kód na příští nákup. :)
VB Avatar autora Vlasta Bulantova | 9.9.2022
Uzivala jsem vice pripravku, ale tento je jednoznacne nejlepsi, co se tyce slozeni, obsahu kvalitnich latek,udrzitelnosti, skvele chuti a .praktickeho baleni.Casto jezdim na pracovni cesty a nemusim se tahat s objemnym balenim.Drobne nedostatky na me pleti jsou pryc , vlasy ozivene a pokozka hydratovana jiz po 14 dned.Objednavam vetsi baleni.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 2.1.2023
Děkujeme a do mailu zasíláme slevový kód na příští nákup. :)
P Avatar autora Pavla | 5.9.2022
Velká spokojenost po všech stránkách !!!!. Děkuji P.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 2.1.2023
Děkujeme a do mailu zasíláme slevový kód na příští nákup. :)