Hodnocení obchodu

5,0 96 hodnocení
5
95x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
OJ Avatar autora Olga Juranová | 16.2.2024
Dobrý den, po všech těch recenzích asi také objednám. Potřebuji trochu vypnout pleť a dost mi padají vlasy, tak doufám, že zabere.😄
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 19.2.2024
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
LB Avatar autora Lenka Bušinová | 10.2.2024
Velká spokojenost, chce to čas a pravidelnost! Výsledky? Silnější nehty, vlasy a pevnější pleť. Doporučuji👍❤️
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 12.2.2024
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
JK Avatar autora Jitka Kačenová | 9.2.2024
Opravdu cca po 2 týdnech užívání byly znát změny.. Lepsi pleť ,nehty i vlasy.Jen by to nemuselo být slazené a s příchutí..Kdyby to nebylo..nevadilo by to..Ale brzy objednám znovu.Spokojenost.
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 12.2.2024
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
JM Avatar autora Jana Makytová | 7.2.2024
Colagen jsem začala užívat primárně pro zlepšení pleti. Již po 1. měsíci mi porůstají nové vlasy ( a to jich mám na rozdávání ☺️). Pleť je úplně jiná, než na startu. I mé okolí si všimlo změny. Mohu jenom doporučit
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 7.2.2024
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
LD Avatar autora Lenka Dobiášová | 8.1.2024
Colagen užívám 3 měsíce. Vlády už tolik nespadají jako před tím a dokonce podrůstají.. K tomu je zapotřebí samozřejmě vyvážená strava a pitný režim ..
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 10.1.2024
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
ZK Avatar autora Zdenka Kovaříková | 3.1.2024
Jsem spokojená, produkt přišel na třetí den 😊
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 5.1.2024
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
KB Avatar autora Kristýna Burešová | 31.12.2023
Kolagen jsem si objednala kvůli nadměrnému vypadávání vlasů. Které díky užívání kolagenu přestalo. A začali růst nové vlasy. Orca Collagen doporučuji.
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 1.1.2024
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
MM Avatar autora Martina Matějíčková | 20.12.2023
Kolagen užívám několik měsíců, jsem spokojena, je vidět zlepšení pleti, vlasy zatím ne.
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 22.12.2023
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
Z Avatar autora Zuzana | 15.12.2023
Jsem velmi spokojená.Doporučuji
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 18.12.2023
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
M Avatar autora MARIE | 12.12.2023
NEJSEM SPOKOJENA OBJEDNALA JSEM SI JEDEN VYROBEK NA VYZKOUSENI A ONI MI POSLALY DALSI BEZ MEHO VEDOMI UZ VUBEC NESOUHLASIM S TIM ABY SI NEKDO ZAMERNE STAHOVAL Z MEHO UCTU PENIZE BUDU MUSET ZAJIT DO BANKY A NECHAT JE ZABLOKOVAT A V PRIPADE NAHLASIT NA POLICII NAPSALA JSEM CISLO KARTY A VIDIM JAKY TO PODVOD KDYZ NEPOUZIVAJI QR KOD JE TO SPATNE PRISTE SI DAM POZOR TAK NEDELEJTE STEJNOU CHYBU JAKO JA!!!!!!!!!!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 4.1.2024
Vážená paní Marie, vzhledem k tomu, že nemůžeme najít Vaší emailovou adresu v naší databázi objednávek, tak se buď jedná o omyl, nebo nějakou nekalou konkurenční praktiku. Pokud je emailová adresa jiná, než jste sem vložila, prosíme, neváhejte nás kontaktovat na náš email, nebo telefonicky. Členství (automatická objednávka každých 30 dní) Vám bez problému zrušíme. A pokud se na poslední objednávku vztahuje 14denní zákonná lhůta, tak není problém přípravek zaslat zpět a částku 690,- vrátit zpět na kartu. V režimu členství máme nižší tisíce zákazníků a zakládáme si dobré pověsti naší společnosti. Děkujeme za pochopení, team OrcaCollagen.cz (Miraclo s.r.o.)
B Avatar autora Barbora | 5.12.2023
Kolagen jsem koupila mamince jako dárek. Již delší dobu si stěžovala na bolesti kloubů a o nákupu kolagenu uvažovala, ale sama se neodhodlala. Po měsíci užívání je 100% spokojená. Dle jejích slov bolesti kloubů znatelně ustupují, viditelné změny jsou i na pokožce a nehtech. Určitě objednám znovu.
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 8.12.2023
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
R Avatar autora Renata A. | 16.11.2023
Kolagen užívám už rok v kuse a jsem moc spokojená. Nemusím se o nic starat a každý měsíc mám kolagen doma. Nejvíce změn vidím asi na vlasech a pokožce.
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 20.11.2023
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
Avatar autora Miloslava Štefková | 20.10.2023
Čekám až se naskladní a jdu hned objednat. Výborný a doporučuji. Po 3 týdnech mám pevné a silné nehty.
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 20.11.2023
Děkujeme za hodnocení a posíláme slevu na další nákup. :)
Avatar autora | 13.9.2023
Z Avatar autora Zdenka | 18.8.2023
Dlouho jsem hledala a zkoušela různé kolageny, většinou zklamání ze složení, nebo chuti. Tento mi doporučila a dala i vyzkoušet kolegyně, byla jsem nadšená stejně jako je ona, už mám objednáno :)
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 21.8.2023
Děkujeme a do mailu zasíláme slevový kód na příští nákup. :)
SL Avatar autora Sylvie Liberdová | 9.8.2023
Ahoj, jsem moc spokojená s kolagenem orca, moje pleť byla po dvou týdnech, plná, růžová, celá zářila i známí poznali změnu, plně doporučuji, jsem opravdu spokojená 😊
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 10.8.2023
Děkujeme a do mailu zasíláme slevový kód na příští nákup. :)
AV Avatar autora Adéla Vanderková | 31.7.2023
Ahojky, obvykle recenze nepíšu, ale tentokrát musím. Collagen užívám pouze týden a mě samotné se nechce ani věřit, jaký pozitivní výsledek se mi už teď odrazil na vláskách. Většinou jsem podezíravá, studuji, co, jak, jaký, ale musím se 100% jistotou prohlásit, že jsem tentokrát trefila do černého. Doporučuji všemi deseti a jsem zvědavá na další výsledky.
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 6.8.2023
Děkujeme a do mailu zasíláme slevový kód na příští nákup. :)
J Avatar autora Jitka | 30.5.2023
Obchod super, vše proběhlo v pořádku. Objednala jsem tři balení, velice příjemná chuť. Společnost mi rovnou v objednávce poslala slevový kód na další nákup. Beru teprve 14 dní a určitě objednám další
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 1.6.2023
Děkujeme a do mailu zasíláme slevový kód na příští nákup. :)
MZ Avatar autora Martina Zavřelová | 22.5.2023
Jsem moc spokojená. Již po 14 dnech jsem viděla výsledky a dokonce si toho všiml i můj milý......vřele doporučuji.....
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 23.5.2023
Děkujeme a do mailu zasíláme slevový kód na příští nákup. :)
IG Avatar autora Ivana Gazdová | 18.5.2023
Produkt doporučuji. Zlepšily se mi vlasy i nehty. Objednávám další balení. Děkuji :-)
A Avatar autora Administrátor (Administrátor) 23.5.2023
Děkujeme a do mailu zasíláme slevový kód na příští nákup. :)